Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жителя Калущини підозрюють у згвалтуванні 13-річної пасербиці

Переглядів: 425

Калуський міськрайонний суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки.

Згідно з матеріалами справи, мешканець Калуського району в кінці січня 2021 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено) перебував по місцю свого проживання, де у нього виник неправомірний умисел на вчинення дій сексуального характеру щодо пасербиці, яка не досягла чотирнадцяти років, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Причетність чоловіка до вчинення кримінального правопорушення підтверджено висновком судово-медичної експертизи та іншими доказами, що містяться у матеріалах кримінального провадження.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав, просив обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Підозрюваний та його захисник в судовому засіданні просили обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Вислухавши учасників кримінального провадження, дослідивши матеріали клопотання, суд вирішив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб без можливості внесення застави.

Довідково. Ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування) вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, караються позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш згвалтування пасербиця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: