Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жоден пацієнт реанімаційного відділення Калуської ЦРЛ не пройшов вакцинацію від COVID-19

Переглядів: 376

У Калуській територіальній громаді впродовж останнього тижня зафіксовано 38 випадків захворювання на коронавірусну хворобу, що на 12 випадків більше у порівнянні з попереднім тижнем.

Найбільша кількість захворювань – 29 випадків зареєстровано по місту Калушу. По 2 випадки виявлено у селах Копанки та Вістова, по 1 випадку – у селах Боднарів, Голинь, Мислів, Сівка-Калуська, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

У Калуську ЦРЛ госпіталізовано за останній тиждень 17 пацієнтів з ускладненнями коронавірусної хвороби. З них 6 мешканців громади: 2 – з міста Калуша, 3 – з с. Копанки та 1 пацієнт – з с. Вістова. Станом на 10:00 16 вересня на стаціонарному лікуванні перебуває 27 пацієнтів, з яких 6 осіб у важкому стані у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії (АІТ). Двом пацієнтам проводиться респіраторна підтримка апаратом штучної вентиляції легень.

Слід зазначити, що жоден пацієнт відділення АІТ не пройшов вакцинацію. З 21-го пацієнта середньої важкості, які проходять лікування в пульмонологічному відділенні, тільки двоє вакциновано. Один пацієнт отримав дозу вакцини компанії «Джонсон і Джонсон» 7 червня в Польщі, а інший – вакцинований однією дозою Модерни 13 серпня.

Мешканців громади вкотре закликають пройти вакцинацію і вберегти себе від важкого протікання захворювання. Центр вакцинації працює на базі КНП «КМЦ ПМСД КМР» по вул. Б.Хмельницького, 32 щоденно з 10:00 до 16:00.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ КОВІД пацієнти вакцинація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: