Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Художник Віктор Конів продає картини, щоб зібрати кошти на операцію (ФОТО)

Переглядів: 1859

У виставковій залі Калуша 13 березня відкрили виставку-продаж картин калуського художника Віктора Коніва з метою збору коштів для його лікування.

Як розповіла зберігач фондів виставкової зали Галина Турчик, за допомогою до них Віктор звернувся минулого тижня. Митець повідомив, що у нього проблеми з очима і потрібні кошти на оперативне втручання, тож попросив організувати виставку-продаж його робіт. За операцію, яку робитимуть у Львові, необхідно оплатити 24 тисячі гривень.

Художник запропонував 22 свої роботи за чисто символічною ціною – від 500 до 2 тисяч гривень. Шість робіт небайдужі калушани придбали ще до відкриття виставки. А дві купили під час презентації Надія Хамідова і Володимр Мельник. Їм припали до душі  картини «Вересень. Вишків» і «Полудень. с. Сівка Войнилівська».

- Ми знаємо Віктора давно. Нам подобається його живопис. Його картини – це картини настрою. Вони вражають кольоровистістю, - зауважила Надія Хамідова.

За словами директора музейно-виставкового центру Артура Єфремова, щоб підтримати художника, не обов’язково купувати картини, можна також зробити посильні фінансові пожертви у скарбничку, яка стоїть у виставковій залі на вул. Дзвонарській, 5. Всі отримані кошти передадуть Віктору. Загалом на 13 березня вже вдалося зібрати понад 15 тисяч гривень.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш виставка-продаж картини

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: