Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Конкурс на очільника міської стоматполіклініки завершився. З переможцем визначилися

Переглядів: 1262

Вчора, 11 липня, відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора, головного лікаря комунального некомерційного підприємства «СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

Зокрема комісія заслухала конкурсні пропозицій учасника конкурсу на посаду керівника стоматполіклініки стоматолога-хірурга Олега Шкляра, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Після обговорення голова комісії, перший заступник міського голови Галина Романко запропонувала голосуванням визначитися з підтримкою цієї кандидатури. Всі члени комісії, серед яких було і двоє представників колективу, одноголосно підтримали претендента.

У результаті Олега Шкляра визнали переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора, головного лікаря КНП «СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

Тепер комісія готує подання міському голові Ігореві Матвійчуку про призначення його на посаду директора.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», на вакантну посаду керівника стоматполіклініки було два претенденти. Кваліфікація і подані документи одного з них не відповідали вимогам конкурсу. Тож до фіналу дійшов тільки один.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш стоматполіклініка директор конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: