Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Місток порозумінь»: у Калуші відпочивали діти з Луганщини

Переглядів: 1099

У рамках соціального проекту співпраці Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Калуського молодіжного православного братства преподобних Іова та Феодосія Манявських діти із зони бойових дій уже втретє відпочивають, оздоровлюються та налагоджують контакти на Західній Україні.

Цьогоріч 15 дітей із Луганщини мали змогу провести новорічні канікули в Калуші. Хлопці та дівчата ближче ознайомилися з українськими різдвяними традиціями прикарпатських родин, були учасниками Святої вечері, вчили колядки, щедрівки, різдвяні вітання, аби наступного року відтворити їх удома, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Діти відвідали також святкові богослужіння у храмі, взяли участь в різдвяному фестивалі «Іде Різдво з колядою», тематичній програмі КМЦСССДМ «Миру, злагоди й добра», яке завершилося святковим обідом в піцерії «Прем’єра».

Калуш надав дітям зі східної України чудову можливість поспілкуватися з прикарпатськими родинами, завести нові знайомства та змінити погляд на світ.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Різдво діти Луганщина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: