Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті запрацювала новообрана поліцейська комісія

Переглядів: 965

На Прикарпатті розпочала свою роботу новостворена поліцейська комісія, метою якої є забезпечення прозорого відбору до підрозділів Національної поліції, призначення і просування по службі.

8 жовтня у приміщенні ГУНП в Івано-Франківській області відбулось засідання новоствореної поліцейської комісії. У заході взяв участь начальник Головного управління Національної поліції в області Володимир Голубош, який поспілкувався із присутніми.

Володимир Голубош звернувся до складу новообраної комісії, побажав удачі та наголосив, щоб під час відбору працівників звертати увагу на мету претендентів на посади. Головною мотивацією кандидатів у поліцейські, на його думку, має бути бажання захищати людей.

У ході наради шляхом таємного голосування обрали т. в. о. голови та секретаря поліцейської комісії. Керівником стала заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в області капітан поліції Надія Куца, а секретарем – голова Громадської організації «Івано-Франківської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України» полковник міліції у відставці Володимир Коваленко. Крім них, до складу комісії ГУНП увійшов заступник начальника відділу моніторингу та зонального контролю Івано-Франківського управління ДВБ Нацполіції України полковник поліції Михайло Байдуш.

Додамо, ще двох кандидатів до складу поліцейської комісії оберуть на черговій сесії Івано-Франківської обласної ради.

Опісля комісія розпочала свою роботу, обираючи кандидатів на службу в поліцію, зокрема проводила співбесіду з майбутніми правоохоронцями. Результати співбесіди учасники отримають електронним листом, тоді на майбутніх полісменів чекає 6 місяці навчання.

Нагадаємо, перед співбесідою кандидати пройшли тестування на загальні навички та знання законодавства, успішно пройшли медичну комісію й психологічне тестування, а також продемонструвати рівень фізичної підготовки.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліцейська комісія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: