Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Правоохоронці затримали збувача наркотиків (ФОТО)

Переглядів: 891

Минулої доби оперативники затримали франківця за підозрою у розповсюдженні наркотиків. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Так, вчора, 10 вересня, працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали 45-річного мешканця обласного центру, який займався збутом наркотичних засобів. Фігурант збув упаковку з написом «Subutex» за 300 гривень, повідомляє сектор комунікації Нацполіції в області.

Як з’ясувалося чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Усе вилучили та направили на експертизу. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поліція нагадує, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів загрожує кримінальна відповідальність.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ затримання наркотики продаж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: