Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Дорогу на Надвірну перекриють: підніматимуть багатотонну перевернуту цистерну з газом

Переглядів: 907

Ввечері 28 грудня у селі Цуцилів на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» з’їхав в кювет та перекинувся автомобіль «ОККО» з цистерною для перевезення 20 тонн газу. На місці події працювали рятувальники і поліціянти.

Був організований штаб з ліквідації даної події та аварійно-рятувальні роботи по підніманню цистерни і ліквідації наслідків ДТП. На час проведення робіт місцевих жителів, що проживають в радіусі 200 метрів від місця події, евакуйовували до родичів та знайомих. А це 40 людей, що проживають в 15 будинках, повідомляє "Галка".

29 грудня тягач та автоцистерну вкрили тентовим покриттям, розгорнули мобільний пункт обігріву та організували чергування поліції.

30 грудня на місці дорожньо-транспортної події проводилися заходи з перекачування газу в іншу автоцистерну. Станом на 14:25 30 грудня роботи по перекачуванню газу припинили, викачавши орієнтовно 20% газу (4 – 4,5 т), від’єднано автомобільний тягач від цистерни. Подальше відкачування газу технічно неможливе без встановлення автоцистерни на колеса.

Керівництво мережі АЗС «ОККО» вирішує питання про залучення на 11 годину 31 грудня двох кранів вантажопідйомністю 50 т і 100 т з ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» з Калуш. На місці події залишаються чергувати в мобільному пункті обігріву два рятувальники та наряд поліції.

Задля безпеки громадян дорога в селі Цуцилів тимчасово буде перекрита.

Поліцейські забезпечують правопорядок, а також пропонують об’їзд.

Правоохоронці Івано-Франківщини поставили два пости: у селі Назавизів Надвірнянського району і в селі Черніїв Тисменицького району та інформують водіїв де можна об`їхати заблоковану дорогу. Також поліцейські повідомляють водіям, які планують проїзд через село Цуцилів, що там можливий затор.

 

Схожі матеріали за тегами: Надвірна ДТП цистерна газ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: