Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Олександр Сич про монетизацію субсидій і недієздатність урядовців

Переглядів: 773

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич обурений намаганнями уряду перекласти монетизацію пільгового проїзду на місцеве самоврядування.

Про це йдеться на сторінці голови Івано-Франківської облради.

«Щодо монетизації пільгового проїзду в громадському транспорті - вчергове і вже вкотре Кабмін, замість того, аби відповідно до своїх повноважень вирішувати проблеми, перекладає їх на плечі місцевого самоврядування. Поведінка, негідна високого статусу Національного Уряду.

Ще раз нагадаю ст. 142 Конституції України – «витрати органів місцевого самоврядування, що виникли внаслідок рішень органів державної влади, компенсуються державою».

А тому місцеві ради зможуть ухвалювати власні рішення про монетизацію пільгового проїзду тільки в межах тої субвенції, яку вони отримають від Кабміну. Наприклад, попередні розрахунки показують, що для Івано-Франківщини вона мала б становити десь біля 28 млн. грн. у місяць.

А тому, панове урядовці, вам не вдасться обдурити народ і, прикриваючи власну недієздатність, напередодні президентських і парламентських виборів нацькувати його на місцеве самоврядування», - написав очільник облради.

 

Схожі матеріали за тегами: Сич монетизація критика

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: