Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську нетверезий підліток вкрав «Мерседес», щоб похизуватися перед дівчиною (ФОТО)

Переглядів: 750

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від громадянина про незаконне заволодіння транспортним засобом: на вулиці Сухомлинського з гаража зник його автомобіль Mercedes-Benz.

Орієнтування на вказаний автомобіль отримали всі екіпажі міста. Вже за кілька хвилин на вулиці Довженка патрульні виявили та зупинили авто, схоже за описом, повідомляє патрульна поліція Івано-Франківської області.

За кермом машини перебував 16-річний хлопець, в якого патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій в присутності матері погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат виявися позитивний – 1.01 проміле алкоголю в організмі. Молодий чоловік пояснив, що порушив закон аби справити враження на свою дівчину.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали: протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та постанову за ч.2 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи та повідомлено працівників ювенальної превенції.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ угон авто п'яний підліток

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: