Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Галицькому районі масштабна пожежа свинокомплексу (ФОТО)

Переглядів: 974

Триває ліквідація пожежі будівлі свинокомплексу ТзОВ «Goodvalley» на площі 2500 м кв.

2 вересня о 09:11 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району.

До місця пожежі було направлено мобільну оперативну бригаду Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ, Державної пожежно-рятувальної частини №3 м. Галич, Державної пожежно-рятувальної частини №6 м. Калуш, Державної пожежно-рятувальної частини №8 смт Рожнятів, Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин, Державного пожежно-рятувального посту смт Войнилів, Державного пожежно-рятувального посту смт Єзупіль, Державного пожежно-рятувального посту с. Ямниця, Державного пожежно-рятувального посту м. Бурштин, місцевої пожежної команди смт Більшівці, частину спеціального пожежного транспорту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, групу рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, ГРВ м. Калуш.

Як з’ясувалося, виникла пожежа будівлі свинокомплексу з 4-х секцій свинокомплексу розміром в плані 20х200 м, в яких перебуває близько 28-30 тисяч свиней різного віку. Площа пожежі становить близько 2500 м кв, повідомляє преслужба управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Оскільки повідомлення про пожежу не було своєчасним, на час прибуття перших підрозділів вже спостерігався відкритий вогонь на великій площі.

В найкоротші терміни було залучено велику кількість сил та засобів для гасіння пожежі. Всього 66 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки, в тому числі 12 автоцистерн.

Об 11:20 пожежу вдалося локалізувати.

 

Схожі матеріали за тегами: Тустань свинокомплекс пожежа

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: