Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

4-річного хлопчика з Петранки, який заблукав у лісі, знайшов калуський атовець (ФОТО)

Переглядів: 1763

У суботу, 2 червня, о 17.45 до рятувальників ДПРЧ-8 смт Рожнятів надійшло повідомлення від чергового Рожнятівського відділення поліції про необхідність організації пошуків заблукалої 4-річної дитини з Петранки. Повідомлення в поліцію надійшло після 2-годинних безуспішних пошуків дитини родичами.

Дитина пішла з дідом випасати худобу у Петранці. Поки дідусь відгонив десь корову, сказав малому почекати. Та коли повернувся до цього місця, дитини не було.

До пошукових робіт були залучені працівники поліції, Національної гвардії, рятувальники, лісники, кінологи, місцеве населення, собаки і техніка. Долучилися до пошуків і небайдужі калушани, які довідалися про це і соцмереж.

Загалом хлопчика, який зник близько 15-ої години, шукали понад три сотні людей.

Пошуки тривали всю ніч. І у неділю, 3 червня, близько сьомої години ранку дитину знайшов голова Громадської спілки учасників АТО Калущини Олександр Соколовський. Разом з ним також був калуський атовець Йосип Сарахман. Хлопчика знайшли у лісі поблизу Петранки за півтора кілометра від місця зникнення. Сплячий малюк сидів під деревом. Він був стомлений, переляканий, але головне - живий і неушкоджений.

Олександр Соколовський оприлюднив у соцмережі світлину з врятованим хлопчиком, під якою написав:

«Це той чотирьохрічний петранецький козачок Любчик, який заставив нас всіх хвилюватися цієї ночі. Ваші молитви його гріли всю ніч у лісі. А всі ті, хто не спали цієї ночі та долучилися до пошуку, зробили цей насправді «happy end».

Дитина була в задовільному стані. Проте з місця події її забрала карета швидкої допомоги. Наразі хлопчик вже вдома.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Петранка дитина заблукала

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: