Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

46-річний прикарпатець ледь не зарізав односельця

Переглядів: 687

Словесний конфлікт виник у селі на Коломийщині і завершився ножовими пораненнями. Поліцейські затримали зловмисника, а за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження.

18 cічня о 16:00 на лінію «102» надійшло повідомлення, що в с. Голосків виявили чоловіка, який лежить на дорозі з явними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці оперативно прибули на місце події і встановили, що між двома мешканцями села виник словесний конфлікт. У подальшому 46-річний чоловік, будучи напідпитку, спричинив 40-річному знайомому тілесні ушкодження у вигляді ножових поранень. Через такі дії потерпілий отримав проникаючі ножові поранення грудної клітки і з місця події його медики госпіталізували, повідомляє поліція області.

ніж поранення

 

За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років) римінального кодексу України, поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 КПК України за місцем проживання. Йому повідомили про підозру. Невдовзі суд обере міру запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ножове поранення Коломийщина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: