Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Аварію з п’ятьма потерпілими у Франківську спричинили нетверезі копи

Переглядів: 1581

26 червня близько 21.10 на вул. Івасюка в Івано-Франківську 25-річний водій, інспектор патрульної поліції, керуючи автомобілем марки ВАЗ 2171, перетнув подвійну суцільну лінію та виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення із автомобілем марки «BMW» під керуванням 20-річного жителя Тернопільської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро потерпілих доставлено в лікувальні заклади, повідомляє «Курс».

Про ДТП в Івано-Франківську, яка сталася з вини підпилого 25-річного інспектора патрульної поліції, розповів заступник начальника управління патрульної поліції Олег Сердюк.

За його словами, вчора о 21.30 інспектор поліції на автомобілі ВАЗ виїхав на зустрічну смугу на вул. Івасюка. У його автомобілі були ще троє патрульних, усі, включно з водієм, були нетверезі. На зустрічці ВАЗ зіткнувся з «BMW». У «BMW» двоє потерпілих, усі були тверезі. Потерпілі госпіталізовані, стан стабільний. 

Сердюк повідомив, що розпочато кримінальне провадження і службове розслідування щодо патрульних, вони відсторонені від роботи. Він зауважив, що до цього випадку порушень ці працівники не мали. Пояснень від водія поки не отримали – він у реанімації.

«Позиція керівництва жорстка: ми зацікавлені в об'єктивному розслідуванні, – наголосив Олег Сердюк. – Ми не будемо терпіти такі речі в патрульній поліції. Ми будемо сприяти слідству. І ми зацікавлені у притягненні до відповідальності усіх винуватців».

 

Схожі матеріали за тегами: ДТП поліцейські потерпілі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: