Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Буковель» продадуть з аукціону

Переглядів: 1379

Система електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ), що перебуває під юрисдикцією Міністерства юстиції, займеться реалізацією майна комерційних та державних банків.

Генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишньов розповів «Новому врємєні», що наразі в СЕТАМі зосередилися на співпраці із банками щодо реалізації майна, яке перебуває у банків на балансі, і яке банки хочуть продати:

«Ми вже співпрацюємо з «Укргазбанком», з «Ощадбанком». За результатами лише з грудня 2016 року по сьогодні «Укргазбанк» вже більш ніж на 150 млн реалізував майна, «Ощадбанк» – десь 130 млн грн.

Зараз очікуємо на запуск доволі великого проекту із ВТБ банком. Там близько 900 об'єктів.

Але найкраще, що у нас планується, це укладання договору з «ПриватБанком». Ми брали участь у конкурсі електронних майданчиків, які будуть займатися реалізацією майна банку, перемогли, і зараз очікуємо на підписання договору. Це перший банк з такими об'ємами активів. Там буде близько 2 тис. об'єктів до реалізації».

З найбільших активів «Приватбанку», які продадуть Віктор Вишньов називає гірськолижний курорт Буковель, тренувальну базу та стадіон футбольного клубу «Дніпро», також великі бізнес-центри та крупні інфраструктурні об'єкти.


Друге фото з сайту Буковелю

Схожі матеріали за тегами: буковель.приватбанк продаж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: