Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Через ймовірний буревій прикарпатців закликають не виходити без потреби на вулицю

Переглядів: 1324

Як ми вже повідомляли вчора, на сьогодні у Калуші передають штормове попередження. Про погіршення погодних умов попереджає офіційний сайт Калуської міської ради. Зокрема прогнозують збільшення швидкості вітру.

Протягом доби 6 жовтня по Івано-Франківській області та місту очікується посилення західного вітру до 25-30 м/с. 

Тим часом прес-служба Івано-Франківської ОДА повідомляє, що у період негоди можливе пошкодження ліній електропередач, повали дерев та металевих конструкцій. Тож жителям Прикарпаття радять обмежити перебування на вулиці в час буревію, особливо поблизу дерев, не залишати без нагляду дітей. А у разі виникнення надзвичайної ситуації, звертатися до аварійно-рятувальних служб.

Тим часом буревій у Карпатах валив дерева просто на дороги.

Так, учора, 5 жовтня, в селі Волова Верховинського р-ну, а саме на проїжджу частину дороги Татарів - Кам’янець - Подільський впало дерево і перекрило рух транспортним засобам. Рятувальниками бензопилою розпиляли дерево і відтягнули на узбіччя.

Також вчора в Яремчі на вул. Свободи два дерева впали на проїжджу частину та повністю перекрито проїзд. Рятувальники спільно з місцевими розрізали дерево та звільнили дорогу, повідомляє управління надзвичайних ситуацій ОДА.

Тим часом як повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, цієї ночі через дощ та пориви вітру спрацювали системи захисту ліній електропередач. В результаті сталося знеструмлення 195 населених пунктів у 7 областях, Зокрема 48 на Івано-Франківщині. 

Фото: pravda.if.ua

Схожі матеріали за тегами: штормове попередження вітер

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: