Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

День культури у Калуші відзначили у стилі джазу (ФОТО)| КАЛУШПРО

Переглядів: 1654


За словами зберігача фондів арт-галереї Артура Єфремова, якому і належала ця ідея, втілити задумане йому допомогли студентки Калуського коледжу культури та актори театру «Люб-Арт», які водночас є волонтерами музею. Саме вони були прекрасним доповненням, налаштовували гостей на ретро-ноту, додавали позитивних емоцій та естетичних вражень. Своїм стилем юні діви спробували передати настрої епохи далеких 20-их: коричнева помада, макіяж «смокі айс», зачіски «гофре», пір'я у волоссі, вільного крою плаття.

DSCN9889


Також дівчата частували всіх солодощами, які були прикрашені маленькими поштівками із цитатами відомих людей про культуру, та допомагали владі міста вітати тих, хто несе цю культуру в маси, робить світ кращим та наповнює його духовним змістом.

DSCN9893

 

DSCN9909


У фойє, освітленому свічками і неяскравим світлом, панувала атмосфера камерності, легкості і невимушеності. Присутні спілкувалися і охоче позували перед фото- і телекамерами. Звиклі щоразу створювати свято для когось, вони цього разу самі відчули смак свята, організованого для них іншими.

Анастасія АРТ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: