Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Дихальні апарати, апарати ШВЛ, маски. Франківщина отримала партію медичних засобів для боротьби з коронавірусом (ФОТО)

Переглядів: 552

Сьогодні, 25 березня, Івано-Франківщина отримала з мобільного державного резерву партію медичних засобів для боротьби з поширенням COVID-19.

За словами т. в. о. голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва, ця допомога буде розподілена між усіма закладами первинної та вторинної ланки системи охорони здоров’я області, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Очільник облдержадміністрації також зазначив, що область вантаж отримала завдяки сприянню групи народних депутатів від Прикарпаття.

«Сьогодні в область поступили 350 тисяч медичних масок, два апарати штучної вентиляції легень, 20 дихальних апаратів, є також пульсоксиметри, інвазивні насоси. Це та допомога, яка необхідна нашим закладам, – сказав Віталій Федорів. – Ми сподіваємося, що завдяки таким поставкам, підтримці коштами місцевих бюджетів та благодійників нам вдасться забезпечити лікарні необхідними засобами захисту та інвентарем».

Нагадаємо, вчора Івано-Франківщина отримала гуманітарну допомогу з Китаю – експрес і лабораторні тести для виявлення коронавірусу.

Схожі матеріали за тегами: Франківщина медичні засоби держрезерв

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: