Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Для забезпечення порядку на виборчих дільницях Прикарпаття планують залучити понад 2000 правоохоронців

Переглядів: 706

20 лютого в ГУНП в Івано-Франківській області відбулося засідання робочої групи під головуванням очільника прикарпатської поліції Володимира Голубоша щодо забезпечення публічного порядку під час виборчого процесу.

В нараді взяли участь керівники ГУНП в області, обласних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій та Державної міграційної служби, представники військової частини 1241 Національної гвардії України, Чернівецького  прикордонного  загону та Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ і регіональних управлінь, підпорядкованих Нацполіції, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Присутні обговорили питання взаємодії щодо забезпечення публічної безпеки і правопорядку під час виборів Президента України та охорони бюлетенів на виборчих дільницях.

 

Начальник ГУНП у Івано-Франківській області Володимир Голубош також зазначив, що головною метаю правоохоронців є забезпечення прозорих виборів, об’єктивного волевиявлення виборців та забезпечення безпеки громадян і правопорядку.

Цьогоріч  на Прикарпатті працюватимуть 7 територіальних та 1035 дільничних виборчих комісій. До охорони публічного порядку на виборчих дільницях планують залучити майже 2100 працівників поліції, співробітників Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців Нацгвардії та курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ.

Схожі матеріали за тегами: Поліція порядок вибори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: