Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До 30-річчя Незалежності франківський актор і режисер Олексій Гнатковський презентує виставу в Одеському театрі

Переглядів: 252

21 серпня в Одесі франківський актор та режисер, заслужений артист України Олексій Гнатковський презентує свою третю режисерську роботу, прем’єру вистави «Серце навпіл» за творами Марії Матіос.

Це буде перша подія у рамках колаборації з Одеським українським академічним театром імені В. Василька, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Главком».

На одеській сцені в день прем’єрної вистави «Серце навпіл» – 21 серпня – зустрінуться герої творів Марії Матіос «Апокаліпсис» та «Дванадцять службів».

На рахунку Олексія Гнатковського резонансні вистави «На Західному фронті без змін» Ремарка та «Дванадцята Ніч» Шекспіра.

Художня керівниця Одеського українського театру Юлія Пивоварова переконана, що прем’єрна вистава «Серце навпіл» – лише початок подальшої творчої колаборації з Франківським Національним драмтеатром, на сцені якого ставив виставу про Тіля Уленшпігеля й головний режисер Одеського українського театру Максим Голенко.

У перспективі заплановано гастрольний обмін виставами з Одеси та Франківська, передбачено спільні майстер-класи від режисерів Ростислава Держипільського (керівник Франківського драмтеатру) та Максима Голенка (головний режисер Одеського українського театру), спільні драматургічні читання, а також запрошення провідних акторів популярних театрів у вистави – з Заходу на Південь і з Півдня на Захід.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Гнатковський вистава Одеський театр

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: