Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До Коломиї повернулися бійці 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади (ФОТО)

Переглядів: 271

21 листопада, у день восьмої річниці початку Революції Гідності, із зони проведення Операції об’єднаних сил повернулися бійці 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у Коломиї.

Понад вісім місяців військові виконували бойові завдання із захисту східних рубежів держави. За цей час бригада втратила 12 бійців, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

Із особливою шаною та вдячністю «едельвейсів» зустріли голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, народні депутати України, керівники району та міста, а також численна громада Коломиї.

 «Упродовж короткої, але славної історії вами пройдено не одну тисячу воєнних кілометрів. Ми пишаємося вами, адже ви – наші захисники й опора держави, – звернулася до військовослужбовців Світлана Онищук. – За роки бойових дій, захищаючи Україну, ви втратили багато побратимів. На жаль, і ця ротація принесла бригаді болісні втрати. Вічна слава військовослужбовцям, які віддали життя заради миру у нашій державі. Це – кращі сини України, подвиг яких навічно залишиться у пам’яті нашого народу. Переконана, що військо, яке має підтримку свого народу, є непереможним».

За відвагу, захист територіальної цілісності держави бійцям бригади вручили нагрудні знаки, відзнаки, грамоти та подяки.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломия бійці ООС повернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: