Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ДТП: під колесами автобуса, яким керував мешканець Калущини, загинув невстановлений пішохід (ФОТО)

Переглядів: 1016

Поліцейські Івано-Франківщини з'ясовують обставини аварії, у якій загинув невстановлений пішохід.

Аварія трапилася у Долинському районі. Внаслідок наїзду пасажирського автобуса на невстановленого пішохода останній загинув на місці події. За цим фактом тривають слідчі дії, повідомляє пресслужба поліції.

У п'ятницю, 13 березня, о 5:18 сталася ДТП у селі Надіїв, що на Долинщині. 35-річний мешканець Калуського району, керуючи пасажирським автобусом «МАN» та рухаючись автодорогою сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на пішохода, який рухався по центральній частині дороги. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 50–60 років, невисокого зросту, худорлявої тілобудови, волосся сиве. Одягнутий був у шкіряну куртку коричневого кольору, штани темно-зеленого кольору, взутий — у кеди. Ані документів, ані засобів зв’язку при собі не мав.

Правоохоронці просять усіх, кому відома будь-яка інформація про загиблого повідомити на лінію «102».

Водія перевірено на стан сп’яніння – тверезий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Тривають слідчі дії.

Схожі матеріали за тегами: Долинщина автобус ДТП пішохід смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: