Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє юних прикарпатців отримуватимуть стипендію Президента України (ФОТО)

Переглядів: 446

Стипендію Президента отримуватимуть Назарій Федорчук та Юлія Савчин, які перемогли в III етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ІФ ОДА Андрій Бойчук, пише «Калуш ФМ».

Назарій Федорчук переміг у конкурсі з роботою «Гуцульська Швейцарія»: розвиток рекреаційного туризму з кінця ХІХ ст. до 1939 року». Прикметно, що заклад, у якому навчається Назар, має ім'я Романа Шухевича. Це була визначна особистість, яка багато зробила для української державності. У юні роки Назарій також робить внесок у розвиток країни своїми науковими працями.

Юлія Савчин перемогла з роботою «Зорова сенсорна система людини та її порушення в дитячому віці». Це дуже актуальне питання у сучасності, адже зараз діти проводять багато часу за гаджетами. А у зв’язку з пандемією коронавірусу і процес навчання довгий період відбувався за їх допомогою.

«Ми пишаємось нашою молоддю. Облдержадміністрація завжди підтримувала і буде надалі підтримувати юні таланти. Ми готові до співпраці з кожним, адже обдарована та освідчена молодь – запорука розвитку Прикарпаття та всієї України», – знаписав голова ОДА.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатці президентська стипендія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: