Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Фатальний удар. На Прикарпатті жінка відбивалася ножем від домагань зведеного брата (ФОТО)

Переглядів: 900

10 лютого о 05.14 до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від чергового лікаря Яблунівської районної лікарні про те, що до приїзду швидкої медичної допомоги помер 41-річний житель Косівського району. Діагноз: ножове поранення грудної клітки.

Поліція встановила, що 31 січня близько 20:00 годин між 34-річною жителькою Косівського району та її зведеним братом за місцем їх проживання виник конфлікт через сексуальне домагання до неї. Під час конфлікту жінка завдала братові один удар кухонним ножем в середню частину грудної клітки, повідомляє Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області повідомляє,

Після отримання тілесних ушкоджень потерпілий пішов до своєї кімнати, в подальшому за медичною допомогою у лікувальні заклади не звертався, про обставини отримання тілесних ушкоджень нікому не повідомляв. 10 лютого він від отриманих тілесних ушкоджень помер.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття домагання жінка удар ніж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: