Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківець поранив двох чоловіків, які курили на сходовій будинку (ФОТО)

Переглядів: 887

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, зловмисника розшукали та оголосили йому про підозру. Двоє потерпілих наразі у медзакладі.

У вівторок, 21 квітня, о 23:23 в Івано-Франківську на лінію «102» надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Виїздом поліцейських на місце події встановлено, що між трьома чоловіками виник словесний конфлікт на сходовій клітці багатоповерхівки, інформують в обласному управлінні Нацполіції.

Мешканець будинку висловив претензії 26-річному і 27-річному чоловікам, які курили тютюнові вироби у забороненому законом місці – на поверсі багатоповерхівки. В ході суперечки обурений мешканець, тримаючи в одній руці пневматичний пістолет, а в іншій – колючо-ріжучий предмет, вистрілив декілька разів у двох чоловіків, а одному із них наніс тілесні ушкодження ріжучим предметом. Після цього зловмисник втік, а небайдужі громадяни викликали «швидку».

На місце події негайно прибули екіпажі Управління патрульної поліції в області та слідчі. Оперативно-розшуковими заходами працівників Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області спільно з оперативниками міського відділу поліції впродовж декількох годин вдалося встановити особу правопорушника, розшукати його і затримати.

Йдеться про 60-річного франківця, який раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ суперечка куріння поранення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: