Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківщина близька до «жовтої зони»: прикарпатців закликають вакцинуватися

Переглядів: 300

За кількістю госпіталізацій через коронавірус Івано-Франківська область близька до «жовтої зони».

Як повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Дзьомбак під час наради 17 серпня, Прикарпаття на останньому місці в Україні за темпами вакцинації, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Галку».

«Ми на останньому місці по вакцинації, хоча достатньо забезпечені вакцинами. Ми отримали Pfizer, сьогодні область отримає 26 тисяч 850 доз вакцини Moderna. Також у нас є AstraZeneca та Coronavac. Мобільні бригади мають можливість доїжджати до всіх сіл області. Є можливість робити вісім тисяч щеплень за добу», – каже Дзьомбак.

За його словами, за кількістю госпіталізацій Івано-Франківська область близька до «жовтої зони». Аби цьому запобігти, прикарпатців закликають активніше вакцинуватися. Дзьомбак наголошує, переважно люди хочуть щепитися препаратами Pfizer і Moderna, втім запевнив, що й вакцини інших компаній, які доступні в області, є якісними й дієвими.

До слова, 17 серпня о 16:30 у МОЗ планують провести нараду через повільний темп вакцинації в Івано-Франківській області.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Франківщина вакцинація низький рівень

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: