Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківські правоохоронці затримали заїжджих квартирних злодіїв (ФОТО)

Переглядів: 884

У вівторок, 4 червня, оперативники прикарпатської поліції карного розшуку спільно з патрульними затримали групу осіб, які на території Івано-Франківська вчиняли квартирні крадіжки.

Ідеться про іноземців, 1985 і 1981 років народження. Злодії викрадали грошові кошти, ювелірні вироби, побутова техніка та інші цінні речі, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У ході документування їх злочинної діяльності стало відомо, що затримані вчинили в Івано-Франківську низку крадіжок із помешкань громадян. Працівники поліції вилучили з автомобіля зловмисників грошові кошти, ювелірні прикраси, викрутки та інструмент для відкриття замків і дверей.

На даний час вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. На сьогодні правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території Івано-Франківської області.

Розпочато кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: