Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Голова Національної асоціації адвокатів України очікує об’єктивного розслідування смерті адвоката з Коломиї

Переглядів: 614

Голова Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України Лідія Ізовітова просить очільника МВС об'єктивно і всебічно розслідувати смерть відомого адвоката.

На Фейсбук-сторінці Комітет захисту прав та гарантій адвокатської діяльності повідомили про трагедію на Франківщині.

«На Івано-Франківщині сталася жахлива трагедія. У власному будинку в Коломиї загинув адвокат Михайло Петрів та його дружина. Михайло Петрів був відомим своєю адвокатською та громадською діяльністю, мав авторитет і повагу у місцевій громаді як небайдужа, професійна, чесна і щедра людина. При житті Михайло Петрів зробив багато для відновлення української культури та історії, зокрема, брав участь у написанні наукових досліджень з історії адвокатури, зробив вагомий внесок у встановлення незалежної адвокатури в Україні, - йдеться у дописі. - Голова Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України Лідія Ізовітова звернулася до очільника МВС з приводу цього злочину. НААУ очікує, що воно буде об'єктивним, всебічним й істина в цій жахливій історії буде встановлена. НААУ просить інформувати про хід до судового розслідування та передати його на особистий контроль керівництва Нацполіції».

Водночас повідомляєтьмся, що 28 травня о 14:00 відбудеться Екстрене засідання Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності. Комітетом буде обрано належний спосіб реагування на цю трагедію.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», 27 травня, у Коломиї знайшли вбитими у власному будинку місцевого адвоката та його дружину.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломия адвокат смерть НААУ розслідування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: