Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Голова ОДА обіцяє якісно відремонтувати автошлях Калуш-Осмолода

Переглядів: 322

Вчора, 5 липня, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук спільно з народною депутаткою України Оленою Вінтоняк та депутаткою обласної ради Надією Левконович відвідали з робочим візитом Калуський район, де оглянули ремонт дороги місцевого значення Калуш-Осмолода.

Про це на Фейсбук-сторінці повідомляє Андрій Бойчук, інформує «Калуш ФМ».

Цей автошлях має 51 кілометр. Станом на сьогодні роботи по дорожньому покритті в межах Калуського району вже завершені, техніка працює у Рожнятівському районі. Загалом наразі відремонтовано 11 кілометрів, до кінця року планується оновити ще 10 кілометрів дороги.

«Автошлях Калуш-Осмолода веде у Карпати, тому відремонтувати його якісно – важливе завдання для нас. Адже перш за все рівна дорога – можливість для місцевих громад та району загалом реалізовувати свій потенціал. А він великий, особливо у сфері туризму, – зазначає голова ОДА.

При цьому Андрій Бойчук додає, що до ремонту бував на дорозі Калуш-Осмолода і тоді вона була у незадовільній якості, а рух автомобілів – низький. Але зараз, коли автошлях активно оновлюється, машин значно побільшало.

 

Схожі матеріали за тегами: Дорога Осмолода ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: