Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Івано-Франківщина прихистила 348 дітей з інтернатів інших областей – Онищук

Переглядів: 320

Вчора, 16 травня, відбулась нарада щодо ефективної реалізації в області соціальної політики, під час якої обговорили нагальні питання та проблеми, які постали перед владою, зокрема, й з впровадженням воєнного стану.

Як зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, від початку війни Прикарпаття прийняло вже понад 250 соціально незахищених людей та тих, яким необхідна медична допомога, інформує «Калуш ФМ».

Також Івано-Франківщина стала прихистком для 348 дітей з інтернатних установ із тих областей, які найбільше постраждали від збройної агресії окупанта.

Вже майже 1800 внутрішньо переміщених осіб звернулися до обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні, з них близько 600 осіб отримали статус безробітного, працевлаштовано 310 людей. Станом на сьогодні в обласному центрі зайнятості актуальною є 941 вакансія.

«Варто зазначити, що попри складний воєнний час, усі соціальні служби області працюють у посиленому режимі. Виплати пенсій та нарахування субсидій відбуваються вчасно та у повному обсязі», – написала Онищук.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття діти інтернати прихисток

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: