Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Івано-Франківський театр співпрацюватиме із французьким режисером. Ставитимуть «Калігулу»

Переглядів: 670

Івано-Франківський облмуздрамтеатр розпочинає співпрацю з французьким режисером Жулем Одрі. Прем’єра «Калігули» запланована на травень.

Про це кореспондентові "Укрінформу" повідомила керівник відділу прес-служби облмуздрамтеатру Юлія Острогляд.

«Наш театр розпочинає співпрацю з французьким режисером Жюлем Одрі. Цього місяця він прилетить до Івано-Франківська для роботи над виставою «Калігула» (давньоримський імператор, який прославився своєю жорстокістю, підступністю та вадами - авт). Прем’єру очікуємо на травень», - повідомила Острогляд.

За її словами, новий театральний сезон Івано-Франківський облмуздрамтеатр відкриє 3 жовтня виставою «Солодка Даруся», якій цього року виповнюється 10 років.

«Це була перша режисерська робота народного артиста України Ростислава Держипільського, коли він очолив облмуздрамтеатр», - уточнила Острогляд, додавши, що у списку цьогорічних прем’єр театру також є й оперета. «Гуцулку Ксеню» франківські актори покажуть у листопаді у жанрі мюзиклу.

Жуль Одрі – випускник Вищої школи драматичного мистецтва в Парижі. Серед його робіт – історичний трагіфарс «Сьогодні вечері не буде» про останні дні одіозного диктатора Йосипа Сталіна.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: