Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Іванофранківка стала жертвою шахраїв через виграш автомобіля

Переглядів: 842

Це уже не перший випадок, коли громадяни переказують кошти за виграш автівки. Поліцейські радять мешканцям не довіряти шахраям і не надсилати кошти невідомим особам.

30 жовтня до поліції звернулася 31-річна мешканка Івано-Франківська. Вона повідомила, що перекинула невідомій особі коштами в сумі 17 тисяч 640 гривень за виграш нібито автомобіля. Проте залишилася і без грошей, і без транспортного засобу., повідомляє поліція області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ (Шахрайство). Злочин, згідно статті, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років чи обмеженням волі на строк до трьох років.

Працівники поліції застерігають всіх громадян від подібних зловмисників та радять користуватись перевіреними магазинами, а за товар сплачувати при його отриманні. Не перераховуйте гроші незнайомцям, з якими ви говорили по телефону, адже це можуть бути шахраї.

 

Схожі матеріали за тегами: Іванофранківка шахраї виграш авто кошти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: