Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш відвідали потенційні інвестори, які хочуть спорудити виробництво будматеріалів (ФОТО)

Переглядів: 459

Калуську міську територіальну громаду повторно відвідали потенційні інвестори, які зацікавлені у спорудженні  виробництва будівельних матеріалів на території промислової зони у Калуші.

Візит гостей та їх зустріч з міським головою Андрієм Найдою організував відділ з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, інформує «Калуш ФМ».

Під час робочої зустрічі представники інвестора розповіли про суть інвестиційного проєкту, основні етапи його реалізації,  висновки,  документи відповідних державних структур щодо екологічності  та безпечності майбутнього виробництва. Орієнтовна вартість інвестицій становитиме 12 млн дол США. Планується створення  близько 170 робочих місць. 

Очільник громади подякував гостям за увагу до нашого міста як привабливого інвестиційного майданчика для створення нових  промислових підприємств та запевнив у максимальному сприянні реалізації інвестиційного проєкту зі сторони Калуської міської ради. 

У робочій нараді та в обговоренні деяких технічних аспектів підключення до інженерно-технічних комунікацій майбутнього підприємства у промисловій зоні Калуша  брали участь перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступник міського голови Богдан Білецький, яким також добре відома виробнича сфера,  адже вони донедавна працювали на керівних посадах у галузі промисловості, а також начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів та начальник   управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський

На даному етапі співпраці з інвесторами буде проведений аналіз та визначення оптимальних варіантів облаштування інженерно-технічної інфраструктури та їх вартість.

Схожі матеріали за тегами: Калуш інвестори будматеріали виробництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: