Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Керівництво прикарпатської поліції відвідало працівників, які несуть службу в зоні ООС (ФОТО)

Переглядів: 280

Щоб привітати поліцейських Івано-Франківщини з Днем захисників і захисниць України, вручити подяки та нагороди Донецьку область відвідав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк.

Зведений загін із 30 працівників поліції Івано-Франківщини уже місяць перебуває у зоні проведення ООС, де допомагає правоохоронцям  Донеччини стежити за правопорядком та забезпечувати безпеку місцевого населення, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

Під час робочої поїздки Василь Кіцелюк поспілкувався з поліцейськими, перевірив несення служби на блокпостах, ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням та  соціально-побутовими умовами їх проживання, вивчив потреби особового складу.

Заступник начальника обласної поліції подякував колегам за сумлінну службу, побажав здоров’я, миру і злагоди, а також  привітав поліцейських з прийдешніми святами: Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, Днем святої Покрови.

Опісля  нагородив кращих поліцейських медалями, нагрудними знаками та почесними грамотами від обласної поліції та Івано-Франківської ОДА.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція ООС

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: