Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Христина Височан та Віктор Гошилик представлятимуть Івано-Франківщину на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад

Переглядів: 357

На базі Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання відбулася IX обласна спартакіада між командою депутатів обласної ради та збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад шести районів Прикарпаття, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Івано-Франківську обласну раду.

Розпочалася вона з урочистого виходу команд на футбольне поле, виконання державного гімну та підняття прапора.

З привітальним словом до учасників змагань звернувся голова обласної ради Олександр Сич:

– Завдання кожного з вас перемогти в обласній спартакіаді. Завдання керівництва обласної ради і керівництва оргкомітету спартакіади – сформувати переможну збірну команду на Всеукраїнську спартакіаду. Сьогодні я бажаю вам не тільки хорошого і повного завзяття дня, але й чесного спортивного змагання. Адже в спорті, як і в політиці, – всередині треба принципово змагатися між собою для того, щоб бути сильними ззовні. Змагаймось запекло, але чесно між собою тут, щоби бути разом сильними на Всеукраїнський спартакіаді!

Упродовж дня депутатські команди виборювали спортивну першість у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи.

Кращу командну гру у волейболі продемонструвала команда депутатів Коломийського району, а «золото» у міні-фуболі вибороли депутати Івано-Франківського району.

Першість у шашках серед чоловіків виборов депутат обласної ради Микола Вітенко, серед жінок – Ірина Кащенко (Надвірнянський район). Перемогу у шахах отримали Віктор Гошилик (Калуський район) та Ірина Ткачук (Косівський район).

Кращі результати серед чоловіків у настільному тенісі продемонстрував Ігор Терлецький (Коломийський район), серед жінок – Христина Височан (Калуський район).

Загальнокомандні місця визначить організаційний комітет спартакіади після зведення результатів у всіх видах спорту. Команди-переможці будуть нагороджені на сесії обласної ради. Разом із грамотами та кубками вони отримають фінансову нагороду на покращення спортивної інфраструктури.

За результатами змагань з числа кращих буде сформовано збірну команду депутатів Івано-Франківської області, яка представить Прикарпаття на Всеукраїнській спартакіаді.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: