Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Колишню керівницю управління освіти РДА підозрюють у привласненні освітньої субвенції

Переглядів: 1988

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури колишній керівниці управління освіти, молоді та спорту однієї з райдержадміністрацій області повідомлено про підозру в заволодінні бюджетними коштами в розмірі 900 тис. грн (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що у 2019 році підозрювана, обіймаючи посаду начальниці управління освіти, молоді та спорту однієї з райдержадміністрацій області, будучи головою тендерного комітету, за кошти, що виділялись із державного бюджету як освітня субвенція, закупила у підприємця шкільний інвентар на понад 2 млн грн. За результатами експертиз установлено, що вартість товару була завищена на майже 900 тис. грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу розслідування особливо важливих злочинів СУ ГУНП в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Керівниця освіта субвенція привласнення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: