Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Коломиянин, який вчинив наїзд на чоловіка і втік, прийшов зранку з повинною до поліції (ФОТО)

Переглядів: 374

ДТП з потерпілим трапилася у Коломиї: водій здійснив наїзд на пішохода і покинув місце аварії. Потерпілого госпіталізували медики, а водія впродовж ночі розшукували правоохоронці. Наступного дня він з повинною прийшов до поліції – з ним спілкуються слідчі.

8 квітня о 21:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП у Коломиї. Очевидець повідомив, що постраждав чоловік, а водій місце аварії покинув, повідомляє поліція області.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф» вчинив наїзд на 63-річного пішохода, місцевого мешканця. Останній рухався правим краєм проїзної частини дороги у попутному із автомобілем напрямку. Після зіткнення водій залишив місце ДТП, а потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медзакладу.

Поліцейські розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, переглянули камери відеоспостереження й опитали свідків аварії. Впродовж години виявили транспортний засіб «Фольксваген Гольф» з механічними пошкодженнями на одній із вулиць Коломиї. Правоохоронці оперативно встановили власника авто і його місце проживання, за яким чоловік був відсутній.

Тільки зранку, 9 квітня, 38-річний керманич прийшов самостійно до поліції і зізнався у скоєному. Мешканець Коломиї пояснив, що втік, бо налякався. Правоохоронці перевіряють чоловіка на стан сп’яніння.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломия ДТП водій втеча

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: