Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Контрабанда цигарок: СБУ накрила лісничого з Верховинщини і прикордонника (ФОТО)

Переглядів: 868

Служба безпеки України викрила начальника відділу прикордонного пункту пропуску «Шибене» Чернівецького прикордонного загону, причетного до отримання хабарів за сприяння контрабанді цигарок до Європи.

За даними досудового слідства, до протиправних оборудок службовець залучив спільника, лісничого Довгопільского лісництва Верховинського лісгоспу. Лісничий допомагав контрабандистам у переправленні цигарок гірсько-лісистою місцевістю, а прикордонник «не помічав» нелегальний трафік через державний кордон. 

Оперативники спецслужби затримали обох фігурантів справи відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергового хабара у 1300 євро за безперешкодне переміщення десяти ящиків цигарок до кордону з Румунією.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

 

Схожі матеріали за тегами: Цигарки контрабанда лісівник прикордонник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: