Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Копав і підбив око…У Калуському суді жінка відмовилася від обвинувачення

Переглядів: 291

Під час розгляду справи у Калуському міськрайонному суді потерпіла відмовилася від обвинувачення.

Згідно з матеріалами справи, в березні цього року обвинувачений перебував на території господарства в с. Копанки, де між ним та потерпілою на ґрунті особистих неприязних відносин, які склалися давно, виникла словесна суперечка. В подальшому суперечка переросла в бійку, чоловік накопав жінку. Потерпіла впала на землю тоді обвинувачений сів зверху та підбив око і завдав інших ударів в ділянку шиї і ключиці, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Внаслідок умисних протиправних дій обвинуваченого потерпілій було спричинено тілесні ушкодження, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Потерпіла в судовому засіданні повідомила, що відмовляється від обвинувачення у цьому кримінальному провадженні та просила його закрити. Зазначила, що жодних претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого у неї немає.

Прокурор та обвинувачений також не заперечили проти задоволення клопотання.

Суд, заслухавши думку учасників процесу, вирішив закрити провадження у справі.

Довідково: кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), відноситься до кримінального провадження у формі приватного обвинувачення і розпочинається лише на підставі заяви потерпілого. Коли потерпілий відмовляється від обвинувачення, то це є безумовною підставою для закриття кримінального провадження.

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд побиття жінка відмова обвинувачення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: