Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

КП «Калуський муніципальний ринок» надаватиме послуги автостоянки | КАЛУШПРО

Переглядів: 1719

Вона становитиме від 7 до 10 гривень за добу.
Йдеться про стоянку на вул. Українській поблизу санепідстанції. За словами начальника управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрія Соколовського, земельну ділянку під автостоянку КП «Муніципальний ринок» було надано рішенням сесії міської ради. Проте впродовж багатьох років тривали судові процеси, в яких нарешті поставлено крапку. Тож тепер комунальне підприємство розпочне новий вид діяльності – послуги автостоянки. Це дозволить покращити фінансовий стан КП, адже усі кошти від плати за автостоянку надходитимуть на рахунок підприємства і використовуватимуться для розвитку його інфраструктури.
Як повідомив директор КП Сергій Воконоголь, зокрема планується підсипка місць автостоянки та благоустрій ринку.
За рішенням виконкому, тариф за автомісце площею 9,7 кв. метра за добу для легкової автомашини становитиме 7 грн; для легкової автомашини під накриттям площею 12,5 кв. метра – 9 грн; місячний тариф за 1 автомісце стоянки легкової автомашини під накриттям – 270 грн.
Тариф за автомісце за добу для мікроавтобусів та інших малотоннажних автомобілів площею паркувального місця 11 кв. метрів – 8 грн; площею 14 кв. метрів – 10 грн.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: