Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Медичні заклади Прикарпаття отримали майже тисячу багаторазових захисних костюмів (ФОТО)

Переглядів: 847

Івано-Франківщина отримала черговий вантаж із засобами індивідуального захисту для медичних працівників. Йдеться про майже тисячу комплектів багаторазових захисних костюмів вітчизняного виробництва, які сьогодні надходять в заклади охорони здоров’я області.

Про це розповів т. в. о. голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів, перебуваючи в Івано-Франківському обласному фтизіопульмонологічному центрі, інформує пресслужба ОДА.

«Працівники цього закладу одними із перших розпочали лікування пацієнтів з COVID-19, на той час ще не маючи відповідної кількості засобів індивідуального захисту. Сьогодні ж ми робимо все можливе, щоб персонал у повній мірі був забезпечений захисними костюмами та іншим необхідним інвентарем і обладнанням, – повідомив очільник Прикарпаття.

 

За його словами, допомогу, яка вкотре організована Офісом Президента України, отримали дванадцять закладів охорони здоров’я області, які найбільше залучені до лікування хворих на COVID-19. А це – 946 повних багаторазових комплектів захисних костюмів українського виробництва, з яких 110 отримав саме обласний фтизіопульмонологічний центр.

Додамо, що 13 квітня під час щоденного онлайнбрифінгу Віталій Федорів повідомив, що серед хворих на коронавірус є 46 медичних працівників області, 18 з яких лікарі, 21 – медсестри, 7 – молодший медичний персонал, 1 працівник обласного лабораторного центру.

Тож очільник області наголосив, що контроль за безпекою лікарів та обслуговуючого персоналу медзакладів – пріоритет у роботі влади, адже саме від засобів захисту залежить здоров’я та життя медиків.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: