Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Мешканців Франківщини попереджають про небезпечний шоколад з Іспанії

Переглядів: 484

У шоколадках з насінням кунжуту, що експортувались з Іспанії до України, виявили оксид етилену.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба Івано-Франківської області, інформує «Калуш ФМ».

«До Держпродспоживслужби надійшло повідомлення від 17.02.2021 р. №2021.0845 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (0,35 mg/kg – ppm) у шоколадках з насінням кунжуту, що експортувались з Іспанії (виробник: Chocolates Torras SA, Ella Del Terri; постачальник: Trades SA, Barcelona) до України (отримувач: ТОВ «Галичина Отп», вул. Княгині Ольги, 5 з, м. Львів, 79021)», - йдеться в повідомленні.

Держпродспоживслужба Прикарпаття попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу, адже встановлено, що вона може спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У разі виявлення даного харчового продукту в обігу просять негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел: (0342) 511389, 511392, або звернутися у районні та міські управління.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття шоколад Іспанія оксид етилену

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: