Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова Франківська просить уряд дозволити роботу ринків та невеликих магазинів

Переглядів: 992

Звісно, за умови, що вони обов’язково дотримуватимуться карантинних вимог.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час щоденного ефіру заявив, що тенденція захворюваності містян на корона вірусну інфекцію зменшується. Тому просить урядовців дозволити роботу малого та середнього бізнесу, пишуть Версії.

«На мою думку, тенденція хороша. По крайній мірі йде не до збільшення, а до зменшення. Якщо так буде зберігатися – то все буде гаразд. Вважаю, що ті рішення, які ухвалені Постановою Кабінету Міністрів, треба переглядати. Потрібно дозволяти працювати бодай би продуктовим ринкам, магазинчикам. Тобто, малому та середньому бізнесу.

Ще раз звертаюся до уряду та президента – час переглянути вимоги і дозволити працювати ряду бізнесу в місті Івано-Франківську і в Україні. Тому що насправді від цього залежить і життєдіяльність країни і міста Івано-Франківська. Я не бачу жодних пересторог, щоб з дотриманням карантинних вимог почав працювати малий та середній бізнес. Очікуємо цих кроків», – підкреслив мер.

Він також додав, що для підтримки франківських підприємців в місті розробили інтернет-додаток «Купуй франківське – підтримай своїх» для реалізації місцевої продукції і заохочення бізнесу.

«Від завтра ми презентуємо акцію на оперативній нараді. Будемо говорити, як плануємо підтримувати франківський бізнес. Маємо деякі задумки – це не тільки податкові канікули, а й створення сайту і певні можливості, які дозволять франківському бізнесу реєструватися і себе рекламувати. Також плануємо розміщувати інформацію і бірки «Купуй франківське» на товарах наших підприємців», – додав міський голова.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: