Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Дністрі досі шукають батька, який врятував трьох дітей (ФОТО)

Переглядів: 332

У понеділок, 28 червня, о 19:45 годині надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Козина Галицької територіальної громади посеред р. Дністер знаходиться троє дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу.

Про це йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, інформує «Калуш ФМ».

За інформацією дітей та очевидців: відпочиваючи на річці, одна з дітей потрапила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула за собою одну зі старших сестер. Батько, побачивши цю ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути дітей на поверхню. Але відвівши дітей із заглиблення, він зник з поля зору і досі перебування чоловіка невідоме.

Впродовж 28 і 29 червня велися пошуково-рятувальні роботи.  

Протягом вчорашнього дня водолази м. Галич обстежили дно річки на площі 6500 м кв., а рятувальники обстежили русло річки за допомогою ехолоту та пристрою «Кошка» в сторону с. Козино на відстані 4 км та обстежили русло річки квадрокоптером.

До проведення рятувальних робіт залучили 3 одиниці техніки, з них 2 плавзасоби, 13 осіб, 2 одиниці техніки, з них 1 човен.

О 20:00 29 червня пошукові роботи на р. Дністер призупинили, особу не виявили. Відновити пошуково-рятувальних робіт планують сьогодні, 30 червня, з 08:00.

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Дністер чоловік пошуки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: