Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині виявили мережу підпільних АЗС (ФОТО)

Переглядів: 263

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області в ході проведення заходів з протидії незаконному обігу пального в межах розслідування кримінального провадження викрили незаконну діяльність з виготовлення, зберігання та збуту паливно-мастильних матеріалів та ухилення від сплати податків СГД.

За результатами санкціонованих обшуків на території області (офісного приміщення, де зареєстровані та здійснюють свою діяльність деякі ТОВ, автозаправних станцій, транспортних засобів), виявили та вилучили бухгалтерські документи, чорнові записи, відеореєстратори, також виявили понад 50 тис. літрів паливно-мастильних матеріалів, резервуари для зберігання ПММ з автозаправними колонками та пістолетами, спеціальне обладнання, причіп-автоцистерну й інше, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Державну фіскальну службу України.

  

На всіх об’єктах відібрали зразки для проведення експертиз. Ємності, резервуари, автоцистерну, паливо-роздавальні колонки належним чином опечатали. Працівники СУ ФР ГУ ДФС в області подали клопотання з метою накладення арешту на виявлені ТМЦ.

Загальна сума вилучених підакцизних товарів складає близько 2,3 млн грн.

Досудове розслідування триває.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття пальне незаконна діяльність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: