Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Надвірнянщині п’яний чоловік вбив співмешканця матері (ФОТО)

Переглядів: 605

Конфлікт між нетверезими чоловіками у Надвірнянському районі завершився вбивством. Правоохоронці затримали підозрюваного на горищі помешкання, де він переховувався

Вчора, 16 листопада,  близько 10 години у селі Лоєва Надвірнянського району трапився конфлікт між чоловіками, які розпивали спиртне.

Під час сварки 30-річний чоловік дерев’яною палицею кілька разів вдарив по голові 56-річного співмешканця матері. Потерпілий помер на місці, інформує пресслужба Нацполіції в області.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний, який також мешкає у Лоєвій, гостював у матері. Зловмисник був добряче напідпитку і пояснити нічого не міг.

Слідчі поліції Івано-Франківщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили речові докази й направили на експертизу.

Поліцейські повідомили про підозру фігуранту у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Схожі матеріали за тегами: Надвірнянщина вбивство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: