Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті – похолодання, у Карпатах - мокрий сніг

Переглядів: 1182

23 жовтня з північного заходу Європи до України прийде чергова порція прохолодного і вологого повітря, погоду визначатиме поле зниженого тиску. У Карпатах в цей день очікується невеликий дощ і мокрий сніг.

Такий прогноз передає Український гідрометеорологічний центр.

У західних областях України вночі, а на крайньому сході та місцями в північних областях вдень синоптики обіцяють дощ. На решті території України – без опадів. Вночі стовпчики термометра покажуть від 0 до 5 градусів тепла, вдень 7-12 градусів. У південних і східних областях вночі очікується 4-9 градусів тепла, вдень температура повітря прогріється до 12-17 градусів.

Вітер буде західний 5-10 м/с, вдень у західних областях окремі пориви можуть досягати 15-20 м/с.

У Карпатах синоптики прогнозують невеликий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі та вдень становитиме 0-5 градусів тепла.

Разом з тим, 24 жовтня, синоптики обіцяють погіршення погодних умов: дощі, а в західних областях і мокрий сніг. Температура повітря протягом доби очікується 3-8 градусів тепла (на заході України 0-5 градусів тепла); у південних і східних областях стовпчики термометрів піднімуться до 4-9 градусів тепла, вдень - до 10-15 градусів. Вітер буде північно-західним з посиленням до 15-20 м/с, в західних областях - місцями 25-30 м/с.

У Карпатах і на Прикарпатті очікується мокрий сніг, місцями хуртовина. При цьому на високогір'ї вночі синоптики прогнозують сильний сніг. Температура вночі та вдень становитиме близько 0 градусів, на високогір'ї 1-6 градусів морозу.

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття похолодання сніг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: