Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті 25 новобранців поліції склали присягу на вірність

Переглядів: 737

Сьогодні, 6 вересня, в Головному управлінні Національної поліції України в Івано-Франківській області нове поповнення працівників поліції склало урочисту Присягу на вірність українському народові.

25 правоохоронців (оперуповноважені, поліцейські – водії, помічники чергової частини та поліцейські з обліку збереження речових доказів), сьогодні урочисто заприсягнули на вірність українському народові, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Новобранці успішно пройшли усі етапи конкурсного відбору, попереду у них ще шість місяців навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ. 5 із них уже пройшли першопочаткову підготовку в Одеському державному університеті внутрішніх справ та приступили до виконання службових обов’язків.

Зі складанням присяги новобранців привітав начальник Головного управління Національної поліції полковник поліції Володимир Голубош: «Ми раді вітати нове поповнення у дружній, багатотисячній родині прикарпатської поліції. Віримо, що ви з честю та гордістю нестимете звання поліцейського. Бажаю вам міцного здоров’я, витримки в нелегкій справі, мужності та успіхів».

Привітали новобранців з цією урочистою подією Голова поліцейської комісії ГУНП в області Владислав Ливинець та депутат обласної ради, член поліцейської комісії Тарас Виноградник.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття новобранці поліція присяга

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: