Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті депутат міської ради попався на хабарі в 50 тисяч доларів

Переглядів: 1802

Депутат Городенківської міської ради вимагав таку плату за позитивне голосування на сесії міської ради по земельному питанню щодо будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів.

Прокуратура Івано-Франківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України щодо депутата Городенківської міської ради, який через посередника вимагав та отримав від представника одного з товариств грошові кошти в сумі 50 тисяч доларів США. Таку плату депутат взяв за особисте позитивне голосування на сесії міської ради по питанню затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в місті Городенка для будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Слідчий суддя задоволив клопотання прокуратури області та надав дозвіл на затримання депутата і посередника з метою його приводу до суду для розгляду клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття депутат міськради хабар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: