Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті екс-голову сільради судитимуть за оборудки із землею

Переглядів: 373

За процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови однієї із сільських рад за фактами замаху на службове підроблення та зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 366, ч. 1 ст. 364 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено, що сільський голова без фактичного розгляду на сесії сільської ради підписав та скріпив гербовою печаткою, надавши статусу офіційного документа, завідомо фіктивне рішення про передачу фізичній особі земельної ділянки, вартість якої становить 140 тис. грн, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Право власності незаконного набувача на вказану земельну ділянку не було зареєстровано у зв’язку з виявленням мешканцями села та правоохоронцями фактів злочинної діяльності.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття сільський голова земля оборудки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: